Az év versenyén már bajnokot avattak Monacóban

-

A szabadnapos F1-es pilóták a világ legklasszabb srácai. A volánnál a Red Bull ausztrálja és Felipinho Massa. Apukája pedig közvetít.


A Kínai és az Orosz Nagydíj közötti szabad hétvégén sem pihennek a Forma-1-es mezőny pilótái. Aki teheti ilyenkor is volán mögé ül, igaz, csak saját felelősségére. Például azért, hogy megalázó vereséget szenvedjen egy hatéves kisfiútól egy tengerre néző erkélyen kialakított gokartpályán.


A Williams brazil pilótája, Felipe Massa kérésére a Red Bull Racing ausztrál menője, Daniel Ricciardo vállalta a hálátlan (valójában persze nagyon hálás) szerepet, és állt ki Felipinho ellen a teraszon. Ricciardo azzal vezette föl a versenyt, hogy elege van Felipinho állandó cikizéseiből, úgyhogy elfogadja a kihívást.A nagy versenyről a Twitter-oldalán tudósító Massa még egy hangulatos posztert is összedobott, hogy mindenki lássa, miről is lesz itt szó. A figyelmes brazil még az ausztráliai Perth lakóinak is kedveskedett, jelezve, hogy éjféltől ők is nézhetik a közvetítést.


élőben!


Majd eljött a nagy verseny ideje,bemutatással, egy kis gumiégetéssel, idősebb Massa kommentált, ifjabb Massa pedig laposra verte a 2014-es vb-pontverseny 3. helyezettjét. A végén még pezsgőzés is volt!


A verseny