Marad az eső és a 15 fok körüli maximum

Forrás: MGM

-

A következő napok sem hoznak változást, marad az elmúlt napok felhős, esős időjárása – közölte a köpönyeg.hu.


Szombat

Eleinte erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé várható újabb eső, zápor. A keleti tájakon kiadós mennyiségű eső eshet. Napközben nyugat, délnyugat felől megszűnik a csapadék, és néhol a nap is előbukkanhat. A szél északnyugatira fordul, és néhol megélénkül. 11 és 16 fok között alakul a hőmérséklet a délutáni órákban.


Vasárnap

Reggelre párássá válik a levegő, foltokban köd is képződik. Délelőtt változóan felhős lesz az ég, majd délután nyugat felől erős felhősödés kezdődik, és a Dunántúlon már az eső is eleredhet. A hőmérsékletben nem lesz lényeges változás: 14 fok körül alakul a maximum.


Hétfő

Borús, párás időre számíthatunk, sokfelé esővel, záporral. A szél fokozatosan északkeletire fordul, és megélénkül, néhol meg is erősödik. 10 és 15 fok közötti értékeket mérhetünk.


Keddtől csütörtökig

Erősen felhős, párás időre van kilátás, és szinte minden nap előfordulhat szitálás, gyenge eső. Emellett kevés napsütés is valószínű már. Az időszakban erős lesz az északi, északkeleti szél. Reggelente 4, délutánonként 10-11 fok körül alakulhat a hőmérséklet.