Már teljes kerettel edz Lisszabonban a válogatott

Fotó: MTI / Kovács Tamás

-

Lang Ádámmal és Korhut Mihállyal lett teljes a magyar válogatott kerete, a mai edzést már a lisszaboni stadionban tartották meg.


Az Estadio Nacionalban, a portugálok volt nemzeti stadionjában tartott edzést Bernd Storck kedden délelőtt. Guzmics Richárd sérülés miatt nem utazhatott a csapattal, Kleinheisler László pedig eltiltása miatt nem játszhat az Európa-bajnok ellen. A szövetségi kapitány korábban azt nyilatkozta: nincs vesztenivalónk Portugáliában, támadó felfogásban fogja pályára küldeni a csapatot. Ezen a meccsen mutatkozhat be a magyar válogatottban Paulo Vinícius, a Videoton védője, aki nemrég kapta meg a magyar álla,polgárságot.

A csapat legfiatalabb tagja, a 19 éves Sallai Roland jó formában készülhet a mérkőzésre, hétvégén ugyanis gólt szerzett klubcsapatában, a Palermóban.

A Magyarország-Portugália mérkőzés szombaton 20:45-kor kezdődik, a találkozót egy lengyel játékvezetői csapat vezeti. Ezt követően már csak nyáron láthatjuk játszani a válogatottat: a vb-házigazda oroszokat fogadják a Groupama Arénában egy barátságos mérkőzésre.