Már nyolc éve leforgatták az Így jártam anyátokkal végét

Fotó: UIP-Duna Film

HÁTTÉR

És erre mostanáig kellett várnunk. A készítők attól tartottak, a sorozatban folyamatosan visszatérő, kanapén ülő gyerekszínészek az eltelt idő alatt felismerhetetlenné válnak.


A szupertitkos felvétel ilyen sokáig megúszta, hogy rossz kezekbe kerüljön. Március 24-én este kezdődik az utolsó évad a Comedy Centralon, persze ez a torrentezőknek nem jelent túl sokat. 2006-ban még csak a második évadnál járt a sorozat, amikor eldöntötték, nem kockáztatnak a felnövő fiatalokkal. A sorozat írója és producere, Carter Bays társproducerével, Craig Thomasszal együtt egy operatőr társaságában ültette le a Ted jövőbeli gyerekeit alakító színészeket, David Henrie-t és Lyndsy Fonsecát leültette arra a bizonyos kanapéra.

„Nyolc éves tervünk volt. Ehhez képest végül kilencet kaptunk” - nyilatkozta Bays. Az esetleges kasza esetén Ted felesége Victoria lett volna, akivel még az első évadban találkozott egy esküvőn. Ha így alakul, lehet, hogy akkora felháborodás lett volna a dologból, mint annak idején a Lost végével. Arra igazán nem érte meg hat évadot várni.