Már nem sok kell, hogy telt ház előtt fogadjuk Modricékat

Fotó: MTI/EPA / KOCA SULEJMANOVIC

-

Jól fogynak a jegyek a fociválogatott első Európa-bajnoki felkészülési meccsére. Kevesebb mint háromezer jegy maradt a magyar–horvátra.


„Az Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott első idei nemzetközi mérkőzése iránt jelentős a szurkolói érdeklődés, ezt jelzi, hogy bő egy héttel a találkozó előtt már csak mintegy 2600 jegy maradt a piacon” – olvasható az MLSZ honlapján, ahol jelzik, ha az eddigiekhez hasonló ütemben fogynak a belépők, akkor telt házas lehet a Horvátországgal vívott összecsapás.


Ez a meccs már az igazi Eb-felkészülés jegyében fog zajlani


A mérkőzésre érvényes, névre szóló jegyeket – szurkolói kártyával – interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában lehet megvásárolni.

Szurkolói kártya nélkül két fővárosi helyszínen, a Ticket Express Bálnában és a Syma Csarnokban található irodájában, illetve a klubokkal történt egyeztetéseket követően három vidéki helyszínen – a ZTE FC, a DVTK és a Békéscsaba Előre jegyértékesítő helyein – lehet jegyet váltani. Aki így vásárol, az csak saját maga számára tud belépőt venni.

A mérkőzésre szóló jegyek négy árkategóriában (2500, 3500, 5000, 8000 forint) vásárolhatók meg. A VIP-szektorokba két árkategóriában, 15 ezer és 25 ezer forintért lehet jegyekhez jutni.Külföldi állampolgárok – a horvát állampolgárok kivételével, akik a horvát szövetségnél juthatnak belépőhöz – a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon vásárolhatnak utalványt, amelyet a mérkőzés napján a helyszínen cserélhetnek belépőre útlevelük ellenőrzése után. A mérkőzésre megvásárolt jegyeket legkésőbb 72 órával a mérkőzés előtt lehet átíratni más nevére.

A két egyaránt Eb-résztvevő válogatott meccse jövő hét szombaton 18 órakor kezdődik a Groupama Arénában.