Már nem Molnár Zsolt az MSZP budapesti elnöke

Fotó: MTI/MTVA / Koszticsák Szilárd / MTI/MTVA / Koszticsák Szilárd

-

Lemondott a szocialista párt budapesti elnöki tisztségéről Molnár Zsolt. Az „elmúlt napok támadásaival” indokolta döntését. A testületet az őszi választásokig az MSZP budapesti választási bizottsága, Trippon Norbert kampányfőnök és Horváth Csaba főpolgármester jelölt irányítja.


A politikus az ATV élő adásában jelentette be lemondását. A tévé internetes oldala híre alapján Molnár már a választási kampány kezdetekor eldöntötte, hogy a következő tisztújításon nem indul semmilyen párttisztségért. E mellett az ellene indult támadások miatt úgy látja, „az ő személyével nem hozható össze az a széles összefogás Budapesten, amivel le lehetne váltani a Fideszt”. A műsorban az állítólagos szkinhedmúltjáról azt mondta, biztos abban, hogy kiderül, sem szikhed nem volt, sem semmilyen bandának nem volt tagja. De miért is mondta ezt Molnár Zsolt? Ebből és ebből a cikkből kiderül.


Az MSZP budapesti szervezetének elnöksége megértéssel fogadta Molnár Zsolt lemondását. Az ellenzéki párt fővárosi szervezetét az őszi önkormányzati választásokig az MSZP budapesti választási bizottsága Alexa György elnök vezetésével, Trippon Norbert kampányfőnök és Horváth Csaba főpolgármester jelölt irányítja.