Már meg is van az első meghökkentő név a házasságtörők listáján

Forrás: Kobal

-

Kevesen hirdették olyan hangosan a családi értékek melletti elkötelezettségüket, mint Josh Duggar.


Josh Duggar viselt dolgait egy korábbi cikkünkben már körbejártuk, ebből most csak annyit idéznénk fel, hogy a 19 gyereket nevelő, mélyen vallásos tévésztár Duggar házaspár legidősebb fia, és a konzervatív családi értékekért lobbizó Family Research Council elnevezésű szervezet igazgatója egészen 2015 májusáig, amikor egy bulvárlap kiderítette, hogy tinédzserként öt kiskorú lányt molesztált, ketten közülük a testvérei voltak.

Most pedig az is kiderült, hogy miközben szervezeti és magánéleti keretek között is a konzervatív családi értékeket hirdette, a a világ egyik legnagyobb házasságtörő társkereső oldalán, a kanadai tulajdonú Ashley Madisonon volt fizetett felhasználói fiókja - írja a Gawker.


Az élet rövid, lépj félre!

– ezzel a mottóval buzdított házasságtörésre mindenkit az Ashley Madison, regisztrálóinak komplett névtelenséget ígérve.

Az oldalt azonban meghekkelték, a héten pedig a nagyon is személyes adatokat tartalmazó 9,7 gigabájt méretű fájlt fel is tették az internetre. Ezekből derült ki, hogy valaki egy Joshua J. Duggar névvel ellátott hitelkártyát használt, számlázási címnek pedig a Dugar fiú Fayetteville-i címét adta meg. A hitelkártyáról 2013 februárjától 2015 májusáig csaknem ezer dollárt fizettek ki az Ashley Madisonnak.