Már majdnem mindent elkövettek az Apple Watch ellen

Forrás: Apple

-

A legkíváncsibb Apple Watch tulajdonosoknak egy hétvége elég volt ahhoz, hogy elpusztítsák az óráikat. A tanulság: nem szabad földhöz vagdosni a kütyüt.


Az Apple azt találta állítani, hogy az Apple Watch alumínium-szilikát üvege jobban bírja a gyűrődést, mint a hagyományos óraüvegek. Ennek megfelelően a vásárlók és a tesztelők egy része az óra legyilkolásával töltötte a hétvégéjét.


Az ukrán TechRax, aki korábban felfedezte, hogy nagyon rossz ötlet olvadt alumíniumot locsolni az iPhone 6-ra - 120 centiről vágta földhöz az óráját egy videó kedvéért. Az óra az első leejtést kibírta, de amikor másodjára, az óralapot a föld felé fordítva dobták le, már betört az üveg.Ne üsse serpenyővel!

A CNET videójában sajtreszelővel és szakácskéssel próbálták meg legyilkolni az órát. Amikor ez nem okozott elég kárt, vörösboros szójaszószos nutellás pácba rakták, hátha az foltot hagy a fehér sportszíjon. Végül egy öntöttvas serpenyővel sikerült a tesztelőnek rommá zúznia a kijelzőt.Még nincs vége

Két tipikus videó hiányzik még a listából. Egyelőre egy felvételt sem találtunk arról, hogy ötven milliméteres, dzsipek motorblokkjának átlövésére tervezett mesterlövészpuskával semmisítik meg az Apple Watchot. Illetve hiányzik még a kötelező lassított felvételen ledarálós klip is.Az internetet ismerve a hét végére ezek is elkészülnek. Ha szerencsénk van, akkor a folyékony nitrogénbe mártogatós, kalapáccsal szétverőssel együtt.