Már a Fradi vezetői is szeretnék, ha bemennének az ultrák

Fotó: VS.hu / Zagyi Tibor

-

Orosz Pál, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezérigazgatója a Sport TV Mai helyzet című műsorában beszélt arról, hogy nem feltétlenül azért csökkent a klubra kiszabott büntetések mennyisége, mert a szurkolók egy része még nem ment be a stadionba. Közben a vénaszkenner ellen tüntető ultrák újabb megmozdulást szerveznek.


„Ez azt mutatja, hogy akik benn vannak, elfogadták a szabályokat, ezzel nincs is semmiféle probléma. Ebből nem kell levonni azt a konzekvenciát, hogy most ez azért van, mert akik kint vannak, azok mindenképpen balhéznának bent. Nem, azt nem lehet tudni,


én remélem, hogy majd egyszer be fognak jönni, és ugyanígy nem lesz semmi probléma

– mondta Orosz Pál.


Közben a Tábor újabb közös meccsnézést szervez, méghozzá szerdára Mátészalkára, ahol a Nagyecsed ellen játszik a Ferencváros Magyar Kupa-meccset. „A Fradi Tábor szerdán 12.15-12.50-ig a mátészalkai Túró Rudi gyár melletti benzinkúton és annak környékén gyülekezik és szervezetten indul meg Mátészalkáról Nagyecsedre, konvojban. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy aki velünk tart a fenn említett gyülekezőtől, annak az ígéretek szerint lesz érvényes belépőjegye a mérkőzésre. Kérünk mindenkit, hogy a sikeres megmozdulás érdekében továbbra is felelősségteljesen és Fradistához méltóan viselkedjen, mértékkel fogyasszon alkoholt” – áll a Tábor felhívásában.


A Fradi-ultrák néhány hónappal ezelőtt a Csákvár elleni idegenbeli Magyar Kupa-mérkőzésre is szerveztek egy közös szurkolást, akkor a kerítésen túlról buzdították a csapatot, a játékosok ki is mentek a végén megköszönni nekik a szurkolást.


A csákvári túra: