Manila gyöngyéért hagyta ott a feleségét Mario Vargas Llosa

Fotó: AFP / ANNE-CHRISTINE POUJOULAT

-

„Végeztem. Most érzem csak, hogy mi az a boldogság, és nem maradt sok időm hátra” – állítólag ezekkel a szavakkal vetett véget házasságának a 79 éves perui író, Mario Vargas Llosa, aki beleszeretett Isabel Preyslerbe, a spanyol felső tízezer egyik ünnepelt szépségébe, Enrique Iglesias édesanyjába.


A 64 éves Isabel Preysler egy filippínó arisztokrata lánya, de már tinédzser kora óta Spanyolországban, ezen belül is leginkább Madridban él. Julio Iglesias énekessel rövid ideig házas volt, ebből a frigyből született a mára szintén népszerű énekes fia, Enrique Iglesias.


A Nobel-díjas Llosa nyolc hónapja van együtt Preyslerrel, akiért a hetven éves feleségét, Patriciát hagyta el. Patriciával, aki az író első unokatestvére, egyébként három gyereket neveltek fel.
Az író az új kapcsolatáról először az Hola! című spanyol pletykalapnak vallott, de csak annyit mondott, hogy nagyon jól megvannak Preyslerrel, és nem akarnak többet elárulni a magánéletükről – írja a Daily Mail.Preysler leginkább fiatalos külsejéről ismert, a Fülöp-szigeteken „Manila gyöngyének” nevezik, Spanyolországban pedig ő „a glamúr királynője”. Háromszor volt férjnél, saját arckrém márkája van, és modellkedett is, többek között a Manolo Blahniknak volt az arca.


Nem először hagyta ott férfi a házasságát Preysler miatt, a tavaly elhunyt Miguel Boyer spanyol politikus is kilépett a házasságából Preysler kedvéért.