Majdnem belehalt az új kihívásos őrületbe egy amerikai tinédzser

-

Súlyos fejsérüléseket szenvedett egy 14 éves fiú, miután balul végződött a Duct tape challenge, magyarul ragasztószalagos kihívás.


Nemcsak 2014 slágere, az Ice bucket challenge sülhet el rosszul – például úgy, hogy a teljes baloldalnak kell egy másik főpolgármester-jelöltet keresnie –, hanem az új őrület, a Duct tape challenge is, amely magyarul körülbelül ragasztószalagos kihívást jelent. A 14 éves Skylar Fisht kórházban ápolják, miután súlyos sérüléseket szenvedett egy félresikerült kihívás után – írta az Independent.


Az interneten számtalan videó található arról, ahogy a kihívás szerint valakit körbetekernek ragasztószalaggal, majd segítség nélkül ki kell belőle szabadulnia.

Skylar azonban szerencsétlenül járt, mert miközben barátai becsomagolták, ő fölállt, elvesztette az egyensúlyát és beverte a fejét egy ablakpárkányba. A fiú szétzúzta a szemgödrét, agyában pedig verőértágulat keletkezett, a kórházban 48 kapoccsal tűzték össze a sebét. Az orvosok azt mondták, hasonló sérüléseket az autóbalesetek áldozatainál szoktak látni. Szerencsére a fiú agya nem szenvedett maradandó károsodást, de lehet, hogy a fél szemére örökre megvakult.