Magyar tehetséget próbál ki a Bayern München

Fotó: Bongarts/Getty Images / Alexander Hassenstein

-

A 15 éves Gréczi Márton – a Mercedes Kecskeméti Labdarúgó Akadémia támadója – áprilisban utazik Münchenbe, ahol részt vesz a korosztályos csapat edzésein.


Mindenképpen öröm, hogy egy ilyen nagy klub meghívta. Dicséretet érdemel ezért mindenki, aki segítette a fejlődését, de elsősorban természetesen a játékos. Marci egy extra tehetség, egy igazi talentum, aki előtt persze még rengeteg munka áll, hogy elérje céljait. Röviden úgy tudnám leírni a játékstílusát, hogy nekünk nem kell minden héten Barcelona meccset nézni, ha látni akarjuk Messit, mert itt van nekünk kicsiben. Ahogy eddig is, úgy ezután is minden támogatást meg fog kapni tőlünk. Mindig vallottam, hogy a képzés mellett a tehetség utat tör magának

– mondta Grécziről Török László szakmai igazgató. A fiatal játékos is nagyon várja már a túrát, a Kecskeméti TE honlapjának kijelentette:


A Bayernt a tévében szoktam nézni, most én is ott lehetek náluk egy pár nap erejéig, nagyon-nagyon várom már. Biztosan nagy élmény lesz egy ekkora klubnál edzeni és bepillantani a kulisszák mögé.