Magyar startupokat is vár a virtuális inkubációs program

-

A Mastercard 2014 óta működő startup programja újonnan induló, innovatív vállalkozásokat segít a kereskedelmi megoldások következő generációjának kifejlesztésében. A virtuális inkubációs program soron következő, téli fordulójára október 11-ig várják magyar startupok jelentkezését is.


A Start Path program a Mastercard startup támogatási rendszerének része. Olyan újonnan induló vállalkozásokat igyekszik felfedezni, amelyek szakértői támogatással még több értéket nyújthatnak a fogyasztóknak, az üzleti partnereknek, illetve a pénzügyi szektornak egyaránt. Az elmúlt két évben a cég több mint 90 startup számára biztosított operatív segítséget 24 országban.

A program célja, hogy elősegítse az innovációt és sikerre vigye azokat a vállalkozásokat, amelyek következő generációs kereskedelmi technológiákon dolgoznak. A hat hónapos virtuális program új lehetőségeket ismertet meg, illetve segít a vállalkozásoknak, hogy a későbbiekben hatékonyabban tudják kezelni a felmerülő üzleti problémákat.

A Mastercard Start Path minden negyedévben elindít egy új startup osztályt, melynek tagjai egy hat hónapos virtuális programban vesznek részt. A következő osztályba 2016. október 11-ig várják a jelentkezőket. Mivel a program lehetőséget kíván biztosítani a nem amerikai székhelyű startupok számára, így magyar vállalkozások számára is nyitva áll a pályázat. A programmal és a jelentkezéssel kapcsolatos részletes információk a Start Path honlapján elérhetők.