Lollobrigida perel, mert volt jegyeséhez a tudta nélkül ment hozzá

Fotó: AFP / TIZIANA FABI

-

Pert indított egykori jegyese ellen Gina Lollobrigida olasz filmdíva, amiért a férfi vagyona megszerzése érdekében tudta nélkül „házasságot kötött vele". A színésznő az állítja, közte és a spanyol férfi között tulajdonképpen soha nem volt semmi, csak partikra jártak együtt.


Az első tárgyalást röviddel megkezdése után elnapolták szeptember 17-re - közölte az olasz sajtó szerdán.


A színésznő 2010-ben fordult a rendőrséghez. Azt állította, hogy az internetről tudta meg, hogy a 44 éves spanyol Javier Rigau Barcelonában állítólag házasságot kötött vele nyolc szemtanú előtt. Lollobrigida hangoztatta, hogy csalás történt: nem ő jelent meg az anyakönyvi hivatalban, Rigau a színésznő által teljesen más célból aláírt felhatalmazást használt fel.
A színésznő elmondása szerint, Javier korábban más célból kért tőle egy általa hiteles aláírással ellátott dokumentumot, ezzel élt vissza a férfi.

Kettejük viszonyát illetően, a színésznő felidézte, hogy 2004-ben találkoztak Monte Carlóban és 2006-2007-ban voltak együtt. Mint elmondta, 2006-ban esküvőt terveztek, hozzá akart menni Rigau Rifolshoz, de csak mert depressziós volt. „Azt gondoltam, egy házasság segíthet nekem. Köztünk tulajdonképpen soha nem volt semmi. Csak partikra kísért el" - nyilatkozta Lollobrigida.


A hazájában Lollóként ismert színésznő az ötvenes-hatvanas évek mozijának egyik olasz sztárja volt. Utoljára 2011-ben a Box Office 3D című olasz filmben szerepelt, de az utóbbi évtizedekben elsősorban szobrászként és fotóművészként dolgozott.