Lezárult a jelentkezés!

Köszöntünk a VS.hu Online Videopályázatának blogján! A továbbiakban itt követheted nyomon a pályázat alakulását, megismerheted a nyerteseket, betekintést nyerhetsz a kulisszák mögé, valamint a program végén megtekintheted az elkészült videókat, filmeket, multimédiás anyagokat is.


A VS.hu hírportál április elején hirdette meg pályázatát dokumentumfilmesek, videós újságírók, valamint filmesekből és újságírókból álló alkotócsoportok részére, melynek keretében 10.000.000 forinttal támogatja új, innovatív médiatartalmak gyártását. A pályázat célja, hogy a portál a lehető legszélesebb körből vonjon be alkotókat és témákat online médiaplatformjára, és elősegítse társadalmilag fontos jelenségek kreatív, multimédiás feldolgozását.

A jelentkezési időszak 2016. április 25-én lezárult, a VS.hu három kategóriában – online dokumentumfilm (max. 30 perces), online videósorozat, multimédiás nagyriport – várta a pályázatokat.

Köszönjük a nagy érdeklődést, a beérkező szinopszisokat a VS.hu szerkesztősége a következő napokban feldolgozza, majd 2016. május 10-én kiderül, mely koncepciókat juttatta tovább a zsűri, azaz kiknek a neve szerepel majd a shortlisten.

Kövesd figyelemmel blogunkat, ahol a pályázat folyamatáról, minden fontos pillanatáról, történéséről tájékoztatunk!