Lewis Hamilton is tud hibázni

Fotó: AFP / MARK RALSTON

-

A világbajnoknak volt egy kisebb közúti balesete Monacóban, ezért indult el nehezen a hétvégi Brazil Nagydíj helyszínére.


A hét elején röppent fel a hír, hogy Lewis Hamilton nincs jól, ezért késve érkezik a hétvégi Brazil Nagydíjra, ahol azonban a lázzal járó rosszullét ellenére rajthoz fog állni. A gyengélkedés miatt egy szponzoreseményt le kellett mondania, egy sajtótájékoztatót pedig kihagynia. A világbajnok most az Instagramján tovább magyarázta a helyzetét, és kiderült, hogy a láza mellett egy közúti balesettel is meggyűlt a baja.

Hétfő este ütközött Monacóban, de szerencsére senki sem sérült meg, az autóján azonban keletkeztek károk. Hamilton mindenkit megnyugtatott, hogy hamarosan már a Brazíliába tartó repülőn fog ülni.A 30 éves Hamilton még soha nem nyert a Brazil Nagydíjon. Tavaly csapattársa, a két héttel ezelőtti Mexikói Nagydíjat is megnyerő német Nico Rosberg győzött Interlagosban. Hamilton október végén, az Egyesült Államok Nagydíjának megnyerésével biztosította be pályafutása harmadik világbajnoki elsőségét.