Lewis Hamilton gondolkodás nélkül lerúgta ellenfelét

Fotó: ANADOLU AGENCY / Manuel Velasquez

-

Persze csak játék volt az egész! A Mexikói Nagydíj előtt a hagyományos Lucha Libre pankráció nem maradhatott ki a programból.


Ha már 23 év után a Forma–1 ezen a hétvégén visszatér Mexikóba, akkor a rendezők igyekeznek mindent megtenni, hogy az alkalom valóban ünnepi és feledhetetlen legyen. A verseny felvezetéseként kulturálisprogram-cunamit zúdítottak a pilótákra és az F1 rajongóira.

Mariachi zenészek nyitották meg az eseményt, amelyet Zuria Vega mexikói színésznő tett még látványosabbá. Nem maradhatott ki a műsorból a foci sem, a program sztárja itt a válogatott játékos, Oribe Peralta volt. A végére pedig maradt az igazi show, a Lucha Libre. A pankráció sajátos mexikói formájának gálájára pedig beszállt az F1 frissen megkoronázott háromszoros világbajnoka, Lewis Hamilton is, aki kíméletlenül elbánt a sportág egyik ünnepelt sztárjával, Misticóval.„Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer pankrátorringben fogok fellépni, de a Mistico elleni küzdelem során, úgy érzem, kiderült, hogy tehetséges vagyok” – szerénykedett Hamilton, aki elmondta, hogy milyen nagy örömmel fedezi fel minden esetben az adott futamot rendező ország kulturális sokszínűségét.