Levágta a saját péniszét egy menekült Debrecenben

-

Egy 38 éves férfit vittek be szerdán az Urológiai Klinikára Debrecenben. A Dehir.hu értesülései szerint súlyos öncsonkítást végzett magán: levágta a saját péniszét és a herezacskóját is megsértette.


A Hajdú-Bihar Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a lap megkeresésére közölte, hogy a debreceni rendőrkapitányság munkatársai állampolgári segítségkérést követően szeptember 2-án, szerdán hajnali 3 óra 40 körül Debrecen külterületén, a 4-es számú főúton igazoltattak egy kommunikációra képtelen, zavartan viselkedő férfit, akin sérülések voltak láthatóak. A járőrök a férfihoz mentőt hívtak, a mentőszolgálat munkatársai a sérültet kórházba szállították.

A rendőröknek sikerült azonosítaniuk a 38 éves, Magyarországon menekültkérelmet előterjesztett férfit. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi saját magának okozta sérüléseit, sérelmére bűncselekményt nem követtek el.

A Dehir.hu úgy tudja, több órát vett igénybe, mire sikerült azonosítani a férfit, aki más forrásból származó információik szerint fekete bőrű migráns, és az apafai lőtér közelében bukkantak rá. Hogy milyen állampolgárságú, egyelőre nem tudni.

Az üggyel kapcsolatban a lap munkatársai megkeresték a Debreceni Egyetemet is. Válaszukban azt írták, a hozzájuk hajnalban beszállított külföldi férfi „öncsonkítást végzett magán, nemi szervét sebesítette meg. A betegen még hajnalban sürgősségi műtétet hajtottak végre, ellátták sérüléseit, és megkezdték a szükséges kiegészítő vizsgálatokat. A beteg állapota kielégítő, nincs életveszélyben.”