Letartóztatták Tomcatet

-

A Tolvajkergetők csoport vezetője acélbetétes bakancsával okozott nyolc napon túl gyógyuló sérülést. Nem ez az első hasonló ügye.


Polgár Tamás, ismertebb nevén Tomcat előzetes letartóztatásáról Koszta János, a Budapest Környéki Törvényszék szóvivője számolt be az Indexnek. A gyanú önbíráskodás, garázdaság és súlyos testi sértés.

A Tolvajkergetők csoport csalibiciklijének ellopták, Tomcat pedig társaival együtt a kerékpár GPS-jelét követve elment az elkövetőhöz Budakeszire, hogy visszaszerezze azt. Az áldozatot lefogták, megütötték, Tomcat pedig fejbe rúgta az acélbetétes bakancsával a sértettet. Az áldozat 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, és rendőrségi feljelentést tett. A rendőrség nyomoz Tomcat három társa ellen is.

Mint azt Koszta János az Indexnek elmondta, Tomcat ellen a Tolvajkergetők csoport kapcsán két másik ügyben is folyik vizsgálat önbíráskodás és súlyos testi sértés miatt. Ez is nagy súllyal esett a latba akkor, amikor a mostani ügyben a bíróság az előzetes letartóztatásról döntött.

Polgár Tamás volt már büntetve uszításért, garázdaságért, rágalmazásért – emlékeztet az Index.