Letartóztatták Paul Simont és feleségét

Fotó: AFP / STAN HONDA

-

Szombat hajnalban kihívták a rendőrséget a Simon és Garfunkel egykori tagjának, Paul Simonnak a connecticuti otthonához, mert a zenész és felesége veszekedésükkel felverték a környék csendjét. A rendőrség a házaspár mindkét fele részéről agressziót tapasztalt.


A húsz éve házasságban élő pár egyik tagján kisebb sérülések is voltak, a rendőrségi szóvivő azonban azt nem árulta el, hogy kit sebesítettek meg. Hozzátette azonban, hogy  ezzel a családon belüli erőszak gyanúja áll fenn, és lehet, hogy a gyerekeik is érintettek az ügyben. A rendőrség szerint a vita Paul Simon és Edie Brickell között azért robbanhatott ki, mert egyikőjük el akart költözni. A hatóság szintén nem árulta el, hogy melyikőjüknek volt ez a szándéka.


A jelenleg 72 éves Paul Simon az egykori folk duó, a Simon és Garfunkel tagjaként vált ismertté, 48 éves felesége pedig az Edie Brickell & New Bohemians énekese volt. Edie Brickell bandájának talán legismertebb száma a What I Am, amely 1988-ban tette híressé a zenekart. Ezt a dalt egyébként az egykori Spice Girl, Emma Bunton is feldolgozta.