LeBron James szakított jó barátjával?

-

Kicsit sok volt már a balhé Johnny Manziel körül, úgyhogy a kosaras szupersztár marketingügynöksége kirúgta a focistát. Oda a haverság is.


Január elsején a Winter Classicson az a vicces helyzet állt elő, hogy két ősi rivális, a Boston Bruins és a Montreal Canadiens kapusa is Tom Brady előtt tisztelgett sisakjával. A bostoni kapus Tuukka Raskon, a montreali pedig Mike Condonon volt.

Olyan szempontból érthető a dolog, hogy a rangadót a New England Patriots hazai pályáján, a Gillette Stadiumban játszották Foxborough-ban, és valójában Brady nagyságát bizonyítja mindez. Maga Brady pedig természetesen Raskot biztosította támogatásáról a meccs előtt. Ez, mondjuk, elvárható egy olyan városban, ahol a különböző helyi csapatok játékosai kijárnak egymás meccseire.


Thanks Tuukka for featuring me on your mask today! In your honor, I'll be rocking your pads this Sunday in Miami. Happy new year and go Bruins! #WinterClassic

Posted by Tom Brady on Friday, January 1, 2016

Volt egy másik, ligákon átívelő barátság is, amely szóba került a héten az amerikai sportsajtóban: Johnny Manzieltől voltak ugyanis hangosak a lapok. A Cleveland Browns 23 éves üdvöskéjéről az a pletyka járja, hogy agyrázkódását Las Vegas-i bulival próbálta kipihenni. Nem ez volt az első eset egyébként, hogy az alkoholt és a szórakozást előrébb sorolta a focinál és a Cleveland Brownsnál.

Az állítólagos szombati móka után január 3-án nem jelent meg a kötelező vasárnapi vizsgálatán a csapat orvosi stábjánál, és úgy tűnik, betelt a pohár Ohióban. Manziel szűrét kirakhatják, és a találgatások szerint már meg is van a következő állomáshelye: a texasi származású legény mehet a Dallas Cowboyshoz. Január hatodikán újabb rossz hír érkezett, a marketingügyeiért felelős LRMR ügynökség bejelentette, hogy szakít balhés ügyfelével, bár ezt nyilván nem így fogalmazták meg:


James és Johnny


És hogy hol van itt a barátság? Az irányító a sorozatos hibáknak köszönhetően vélhetően elveszítette egyik legjobb barátját is, LeBron Jamest, aki az előbb említett LRMR társtulajdonosa. A médiában az elmúlt két évben sokszor és sok helyen mutatkoztak együtt, és bár rosszindulatúak lennénk azt hinni, hogy ez a kapcsolat az őszinte barátságon túlmenően némi üzleti érdekkel is volt fűszerezve, van olyan, aki így gondolja. Ha igen, a képen látható póló felirata vicces értelmet nyer…

Mindenesetre nehezen elképzelhető, hogy ha Manziel eligazol Clevelandből, még sokszor látjuk majd őt Cavalaiers-meccseken az oldalvonalnál vagy épp LeBront a dallasi stadionban szurkolni.

A Sport1-en január 8-án 19.15-kor kezdődő Trash Talkban többek között ezek a sztorik is szóba kerülnek. A műsorvezető kivételesen Faragó Richard lesz, aki mellett Bencsics Márk, Szuper Levente és Tőrös Balázs lesz a három szakértő.