Lázár nem foglalkozik Habony pénzügyeivel

Fotó: VS.hu / Zagyi Tibor

-

Érdekes megjegyzést tett Simicska Lajos és a Jobbik viszonyára is.


Április 9-én megalapították a Modern Media Group Befektetési és Vagyonkezelő Zrt.-t, amely állítólag az „új jobboldali sajtóbirodalom központi cége lesz”. A 6 millió forintos alaptőkével létrejött cég 50 százalékos tulajdonosa Habony Árpád miniszterelnöki főtanácsadó.


Az Együtt szeretné tudni, hogy Habonynak honnan lesz majd pénze a társaság működtetésére, ezért vagyonosodási vizsgálatot kezdeményeztek a tanácsadó ellen. Arról hivatalos információ nincs, hogy milyen jövedelme van Habonynak. Lázárt viszont nem érdekli, honnan van erre pénze.


Nem foglalkozom az üzleti élet szereplőivel.

Az új médiabirodalom kialakulása sem érdekli. Az viszont a tapolcai választáson feltűnt neki, hogy


nagy szerelem és szép barátság van kibontakozóban Simicska Lajos és a Jobbik között.

Ezt a választási plakáthelyek elosztása és a Simicska érdekeltségébe tartozó média alapján állítja.

Nem a kormányról szavaztak a tapolcaiak, hanem magukról – értékelte Lázár János a vasárnapi választási vereséget. A Jobbik győzelme miatt „számon kérni a választókat vagy megharagudni rájuk butaság lenne”. A végső döntés a népé, ez szentírás – fogalmazott. Az eredményből szerinte az következik, hogy még több munkahelyet kell teremteni és még több családot kell támogatni.

A Jobbik erősödésére is csak azt mondta, ő nem szavazna erre a pártra.


A Jobbik kikéri magának Simicskát

A radikális párt közleménye szerint ugyanakkor a Fidesznek van elszámolni valója a Simicskához kötődő cégek nyertes pályázatairól.