Látványos tévélopást rögzítettek a kamerák

-

A két tolvaj szerencsétlenségére videó tanúskodik arról, ahogyan egy hetedik kerületi étteremből tévét és laptopokat cipelnek ki. J. Arnold és Zs. Attila már előzetes letartóztatásban van.


A 24 és 28 éves budapesti férfiak ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – írja a police.hu.


A Rendőr-főkapitányság által lefoglalt felvételén jól látszik, ahogy J. Arnold és társa, Zs. Attila január 14-én valamikor éjfél és fél kettő között egy hetedik kerületi, Szövetség utcai étteremből két darab televíziót, két darab laptopot és két üveg szeszes italt lopott el.

A rendőrök a két elkövetőt azóta beazonosították, egyikőjüket a Vörösmarty utcában január 18-án, a másikat január 19-én a Szövetség utcában kapták el. Az illetékes bíróság január 21-én rendelte el előzetes letartóztatásukat.Ugyancsak műszaki cikkek keltek lábra Ludányházán, habár ebben az esetben a tolvajok összetörték a meglovasított holmikat.