László Petra beperelné a menekültet, akire rátámadt

-

És a Facebookot is, mert szerinte törölte az őt támogató oldalakat. A családjával pedig Oroszországba akar költözni, mert nem érzi magát biztonságban Magyarországon.


Az N1TV azóta kirúgott munkatársa beperelné azt a menekültet, akit a kisfiával együtt szeptember elején elgáncsolt. László Petra erről az orosz Izvesztyija című lapnak beszélt. A menekültek rugdosásáról készült felvétel bejárta a világsajtót, a történtek miatt az N1TV azóta kirúgta az operatőrt, aki több interjúban is próbálta tisztázni magát, és bocsánatot is kért. László szerint a szíriai menekült, Oszama Abdul Muhszen megváltoztatta a vallomását, eredetileg ugyanis a rendőröket okolta azért, hogy elesett. (Az esetről készült egyik felvételen az látszik, hogy László Petra gáncsot vet a férfinak, de lába mintha nem érné el.) „A férjem be akarja bizonyítani az ártatlanságomat, számára ez most már becsületbeli ügy” – mondta az orosz lapnak a nő.

Az Izvesztyijának most arról beszélt, hogy a Facebookot is be akarja perelni, mivel szerinte törölte az őt támogató csoportokat, miközben az őt támadó csoportok minden gond nélkül működhettek.

László Petra a lapnak azt is elmondta, hogy Oroszországba akar költözni a családjával, mert nem érzi magát biztonságban Magyarországon. A család már tanul oroszul.

Az azóta Spanyolországban futballedzőként állást kapott Oszama Abdul Muhszen pár napja az osztrák Der Standard című lapnak nyilatkozva elmondta, hogy ő maga is pert fontolgat László Petra ellen.

FRISSÍTÉS: az mno.hu-nak László Petra férje úgy nyilatkozott, hogy a férfit nem is perelnék be, ilyet nem mondtak, és az interjúban sem olvasható ez. Az Izvesztyijában megjelent interjúban László Petra arról viszont beszélt, hogy be fogják bizonyítani, hogy a szíriai férfi téved, első nyilatkozatában sem őt, hanem egy rendőrt hibáztatta azért, mert elesett. A férje számára becsületbeli dolog, hogy ebben az ügyben ő ártatlan – nyilatkozta László Petra.