Lánccal és sodrófával bántalmazta volt élettársát egy nő

-


Súlyos testi sértés, személyi szabadság megsértése és kifosztás miatt javasol vádemelést a rendőrség egy szegedi nő ellen, aki társaival együtt brutálisan bántalmazta volt élettársát. A rendőrség közleménye szerint a 33 éves K. Katalin még május elején hívta fel volt élettársát, és megkérte, hogy aludjon vele. A sértett elment a nőhöz, ahol összesen öten – három nő és két férfi – várták, és azonnal ütni kezdték.

A gyanúsítottak a sértettet meztelenre vetkőztették, majd a fürdőkádban saját övével és egy kutyalánccal megkötözték. Közben kézzel és egy nyújtófával bántalmazták. Volt élettársa elvette tőle a pénzét és a mobiltelefonját is. A verések közt kisebb szüneteket tartottak, az egyik ilyen alkalommal tudott a sértett kiszökni a házból és egy közelben lakó ismerősétől segítséget kérni. A mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

A nyomozás során beszerzett orvosszakértői vélemény szerint testét legalább húsz nagy erejű ütés érte, amelyek közül többet okozhatott nyújtófa. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya mind az öt támadót előállította, és ellenük büntetőeljárást indított. A rendőrök a nyomozást mostanra befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek megküldték.