Lagzi Lajcsi felesége interjúban mesélt a börtönben töltött napokról

Fotó: MTI / Mihádák Zoltán

-

Galambos Boglárka, Lagzi Lajcsi felesége a Tényeknek adott interjúban beszélt a letartóztatása körülményeiről. Szerinte férje ártatlan és a végsőkig küzdeni fog érte.


A mulatós zenészt, a feleségét és a tulajdonukban levő lakópark kivitelezőjét a rendőrség azzal gyanúsítja, hogy éveken át ingyen használták a közműveket – a vád szerint az évek alatt több millió forintnyi áramot és gázt loptak.


Galambos Boglárka szerint először májusban mentek ki a hatóságok az ingatlanhoz, ám akkor semmi törvénybe ütközőt nem találtak. 5 hónappal később egyszer csak újból megjelent a rendőrség és letartóztatták Galambosékat – még Lajcsi feleségét is végig megbilincselve, vezetőszáron őrizték a házkutatás során.

A nő szerint a börtön nem volt annyira borzasztó, mint, amilyenre számított – szerinte főleg azért, mert az ott dolgozók kedvesen bántak vele, próbálták megkönnyíteni a helyzetét. Összesen 12 napot töltött bent.A neheze most jön,de állunk elébe, végig fogjuk játszani, és be fogjuk bizonyítani, hogy nem bűnös a Lajos, mert nem az, mert nem egy bűnöző