Lagzi Lajcsinak van repjegye haza: így olcsóbb volt kimenni Mexikóba

Fotó: MTI / Lakatos Péter

-

A Blikk felhívta telefonon a Mexikóban tartózkodó Galambos Lajost.Egy ételkiegészítő mexikói forgalmazását készíti elő.


Interjút készített a Galambos Lagzi Lajossal a Blikk. Galambos jelenleg Mexikóban van, miközben nyomozás folyik ellene, közben birtokát is árulni kezdte.

A Blikk jelentet meg róla rendszeresen információkat, most épp ezt a beszélgetést, amelyben Lagzi Lajcsi arra kérdésre, hogy mikor jön haza, kitérő választ ad, és elmondja, hogy van ugyan neki és a családjának hazafelé érvényes repülőjegye, de csak azért vette, mert így olcsóbb volt a Mexikóba szóló. “De nagyon jó itt nekünk, és ahol az embernek jó, ott szívesen marad.

Galambos több üzleti tárgyalást is folytat Mexikóban, továbbá azt állítja, hogy épp betanítja egy helyi zenekarnak Brahms Magyar táncok című művét, illetve egy ételkiegészítő külföldi forgalmazását készíti elő. Kicsit szomorú amiatt, mert itthon közben éppen átkutatják a rendőrök a birtokát.

Jelenleg éppen egy gyógykezelésen esik át és már van egy vevő a birtokára is, mondja.

Galambos Lajos 125 napot töltött börtönben, őt, feleségét és egy harmadik társukat azzal gyanúsítják, hogy a zenész boldogasszonypusztai birtokán és tatai lakóparkjában lopták az áramot, a vizet és a gázt, az ellenőröket pedig lefizették. Szabadlábon védekezhet.