Lagzi Lajcsi felesége: „az elmúlt 12 nap maga volt a rémálom”

Fotó: MTI / Mihádák Zoltán

-

Galambos Lajos feleségét, Galambos Boglárkát pénteken engedték ki az előzetes letartóztatásból, mert esetében a bíróság szerint „a szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény megalapozott gyanúja hiányzik.” Lagzi Lacsi továbbra is előzetesben van, a nő szerint ő is ártatlan.


„A tehetetlenség, az, hogy nem tudok az itteniekkel, a családommal, a szeretteimmel semmiféle kapcsolatot tartani, ez a tizenkét nap, az maga volt a rémálom” - mondta Galambos Boglárka a TV2 Tényeknek telefonon adott interjúban. Arról is beszélt, „döbbenetes volt az, hogy a bíróságon szinte végig sem hallgatták az ügyvédeiket, és így rendelték el az előzetes letartóztatásukat.”

A székesfehérvári börtönben elmondása szerint mindenki nagyon emberségesen bánt velük, a körülményekhez képest nagyon kulturáltan, humánus módon kezelték őket. Mióta kiengedték, a gyerekeivel van. Azt nem tudja, hogy a férjével hogyan lesz a kapcsolattartás, az ügyvédek intézik a továbbiakat.

A gyanú szerint Galambos Lajos mocsai házában és tatai lakóparkjában csaknem 100 millió forint értékben lophattak áramot, vizet és gázt az illegális vezetékeken. A társasházban kikapcsolták a gázt, a gázszolgáltató szerint 42 lakásból 14 esetében lophatták a gázt. Helyszíni riportunkat itt olvashatja.

Galambos Lajos ártatlannak vallja magát.