Kulka János júniusra tervezett előadásai is elmaradnak

Fotó: MTI/Mohai Balázs / MTI/Mohai Balázs

-

Több színház is bejelentette, hogy Kulka János betegsége miatt az évad végéig vagy törlik azokat az előadásokat, amelyekben a színész szerepelt volna, vagy változtatnak a szereposztáson, és valaki beugrik Kulka helyett. Soroljuk a módosításokat.


Kulka Jánost kedd este vitte be a mentő, több médium is úgy értesült, hogy a színész stroke-ot kapott. A család közlése szerint életmentő beavatkozást hajtottak végre rajta, de mostanra már túl van az életveszélyen.


Ugyanakkor a várhatóan hosszú felépülési idő miatt az évad végéig több előadását is le kellett venni a műsorról. A Katona József Színházban a Godot-ra várva, A nép ellensége és a Faust I-II. című produkciók április-május-júniusra tervezett előadásai elmaradnak, ahogy június 6-án a Mártírokat sem adják elő a Kamrában. Az előadásokra szóló jegyek a színház jegypénztárában visszaválthatóak az előadások időpontját követő 5. munkanap végéig – áll a Katona József Színház MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében. Mint írják, A két Korea újraegyesítése című darab előadásait Kocsis Gergely beugrásával megtartják. A műsorváltozás miatt más darabokból pótelőadásokat hirdetnek meg, amelyekre a jegyelővétel pénteken, a júniusi elővétellel egy időben kezdődik meg.

A Spinoza Színház közleménye szerint az április 20-i Címzett ismeretlen című előadás is elmarad.

Ahogyan a Belvárosi Színházban az Orlai Produkciós Iroda közlése szerint a május 8-ai Amadeus is, ahelyett a Hitted volna? című produkciót játsszák. Kulka János Ez a Hely című zenés estje április 23-én és május 25-én szintén nem lesz megtartva.