„Krasznai Tünde nem lehet példakép”

-

Krasznai Tünde lehet sztár, lehet sikeres ember, de a gyerekek ideálja biztosan nem - a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület ügyvezető elnöke megerősítette, hogy ezért nem kértek az x-faktorosból a parlamenti gyermekkarácsonyon.


„Krasznai Tünde lehet sztár, lehet sikeres ember, remélhetőleg az is lesz, de példakép biztosan nem” – jelentette ki közleményében a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület alapítója és ügyvezető elnöke, Edvi Péter. Mint írta, hosszabb külföldi tartózkodás után tért vissza Magyarországra, és mikor munkatársai tájékoztatták Krasznai Tünde pornós múltjáról, egyedül hozott döntést és kérte meg az RTL Klub vezetőségét, hogy az X-Faktor versenyzője ne szerepeljen parlamenti gyerekkarácsonyi műsorukban. Mint megírtuk, ebbe az RTL Klub nem volt hajlandó belemenni, így egyik x-faktoros sem fog énekelni a Parlamentben.


Edvi Péter kifejtette ugyanakkor, hogy Krasznait nem hősnek, hanem áldozatnak tartja. Hozzátette: az RTL Klubhoz képest mások az elképzelései arról, hogyan lehet egy embernek segíteni. „Mi biztosan nem csináltunk volna médiakampányt Tünde előéletével kapcsolatban, hogy aki addig nem ismerte, ebből aztán biztosan megismerje azt. Erre nem volt szükség. Ebben a médiakampányban egészen biztosan elsősorban Krasznai Tünde sérül” – írta a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület elnöke. Kijelentette: a Gyermekmentő nem a problémás témáktól, a benne szereplők felkarolásától fél, hanem másként kezeli a kérdést, mint az RTL Klub.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület elnöke nem más, mint Kövér László, az Országgyűlés és a Fidesz Országos Választmányának elnöke.