Kovács István elmagyarázta, hogy kell érteni, hogy nem fideszes

Fotó: MTI/MTVA / Máthé Zoltán

-

Ugyanis ez nem azt jelenti, hogy nem szavazott minden alkalommal a Fideszre, vagy nem fog rájuk szavazni. Nagyon felhúzta magát az egykori bokszbajnok.


Szombaton több újság mellett mi is beszámoltunk Kovács István sokak számára meglepő hírtévés nyilatkozatáról, melyben az olimpiai és világbajnok volt ökölvívó úgy fogalmazott: „Én nem voltam fideszes. Bár a balliberális sajtó engem előszeretettel állított be a 2002-es színvallásom után Fidesz-közeli embernek, miközben én soha nem voltam Fidesz-közeli ember.”

Kovács ma egy terjedelmes és felindult posztban reagált a médiavisszhangra, amelyet többek között úgy értékelt, hogy „ismét teleszemeteltek a sajtót a személyemet aljas módon lejárató cikkekkel”, illetve „ömlik rám a zsigeri gyűlölet”.

Mint kifejtette, az, hogy nem fideszes, pusztán annyit jelent, hogy ő nem egy „vakon minden kormányzati intézkedést ujjongva éljenző pártkatona”, nem ért egyet a párt minden döntésével, nem járt rendszeresen a gyűlésekre, és a „jelenlegi kormányzópárt több intézkedése és politikusa is vállalhatatlan volt számomra”. Ezzel együtt eddig minden alkalommal a Fideszre szavazott, és jelenleg is rájuk szavazna, mert az összes hibájuk mellett még mindig csak bennük lát lehetőséget.


Íme a teljes szöveg

Tegnap ismét teleszemeteltek a sajtót a személyemet aljas módon lejárató cikkekkel, pár médiamunkás újra lehetőséget lá...

Posted by Kovacs Istvan on Saturday, 9 May 2015