Kösz a jókívánságokat, de sosem voltam az USA elnöke

-

Rengeteg jókívánságot kapott a Twitteren a volt Liverpool-focista, Jimmy Carter, miután kiderült, hogy az Egyesült Államok egykori elnöke rákos.


Ismét felbukkant a mára elfeledett egykori Liverpool-játékos, Jimmy Carter. A szélső 1999-ben hagyta abba a játékot egy sérülés miatt, de csak 16 évvel később kapott jókívánságokat a közösségi oldalakon. Természetesen összekeverték az egykori amerikai elnökkel, aki szerdán beszélt először nyilvánosan arról, hogy rákos.

A focista Carter, akit 1991-ben Kenny Dalglish igazolt le a Liverpoolhoz, hálás volt a jókívánságokért, de megjegyezte, hogy ő nem a 90 éves egykori elnök – közölte a Liverpool Echo. Carter később az Arsenal játékosa lett, majd 1999-ben sérülés miatt visszavonult.

Az exelnök Jimmy Cartert az atlantai Emory Egyetem klinikáján fogják kezelni, egészségi állapotáról feltehetően a jövő héten közölnek új részleteket.

„Köszönöm mindenkinek, aki jó egészséget kívánt a Twitteren, azonban én egy volt profi focista vagyok, nem az USA egykori elnöke” – írta Carter.

Egy szurkoló azért kivágta a rezet, mondván: „Ha te léptél pályára többször is a Liverpoolban, akkor te vagy az igazi Jimmy Carter!”