Kollégánk nyerte a Családbarát Médiáért díjat

-


A férfiakat ritkán kérdezik arról, hogy milyen apának lenni. Mi megtettük, ebből született az a cikkünk, amelyet a Média a Családért Alapítvány szakmai zsürije a legjobbnak talált, így idén a VS.hu munkatársa, Vándor Éva nyerte a Családbarát Médiáért díjat A férfiak agyát tényleg átprogramozza az apaság című írásáért.

A Média a Családért Alapítvány minden évben díjazza azokat az újságírókat, akik a médiában értékként tüntetik fel a családot. A szakmai zsűri minden hónapban egy jelöltet választ, végül a 12 jelöltből választja ki azt az újságírót, aki elnyeri a Családbarát Médiáért díjat. A Várkert Bazárban megrendezett díjátadó esten az elismeréseket Lévai Anikó adta át.

A tíz éve létező elismerés félmillió forinttal járó fődíja mellett átadták a közönségdíjat is, amelyet a Kossuth rádió Vendég a háznál című műsora Láthatatlan munka - „nem dolgozó” anyák című adásának szerkesztéséért Veress Ágnes vehetett át. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma különdíját Lengyel Csilla kapta, a Laptop, fakanál, tűsarok című - a Figyelőben megjelent - írásáért, míg a Nagycsaládosok Országos Egyesületének különdíját Kuslits Szonja vehette át a Várkert Bazárban rendezett gálán, a mno.hu-n megjelent, A Nobel-díjas IPCC hétgyermekes, magyar klímakutatója című cikkéért.