Kóbor kutyák rontottak egy lovaskocsira Kiskunhalason, meghalt a hajtó

-

Megbokrosodott egy kocsit húzó ló a falka miatt, a 81 éves hajtó leesett a bakról és a kórházban belehalt a sérüléseibe. Fotón a kutyák, keresik a gazdájukat!


Még március 16-án történt a baleset Kiskunhalason a Petőfi utca és a Harangos tér kereszteződésében, amikor 6-8 kutya rontott rá a lovaskocsira. A kutyáktól a ló megriadt, áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, felhaladt az útpadkára, majd a füves területen állt meg. A baleset során a jármű 81 éves hajtója a kocsiról a Harangos tér aszfaltjára esett – írja a megyei lap. A súlyos sérüléseket szenvedett férfit kórházba vitték, de életét vesztette – olvasható a rendőrség felhívásában.Ha ismeri a gazdájukat, segítsen a rendőrségnek!


A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható kutyákat felismeri, illetve az eseménnyel információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/55-111, „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.