Klopp újra a kezdőbe teszi Bogdánt

Fotó: Getty Images

-

A Liverpool menedzserének esze ágában nincs új kapust igazolni – Jürgen Klopp ezt a Mirrornak mondta el, miután arról kérdezték, hogy valóban szerződtetni akarja-e a Stoke Citytől Jack Butlandet. Bogdán Ádám újabb esélyt kap.


„Sajnálom, hogy meg kell ölnöm a sztorijaikat, de sem a Stoke-tól nem akarok igazolni, sem német kapust nem szeretnék idehozni. Tökéletesen meg vagyok elégedve a kapusaimmal. Dolgoztam már együtt néhány kapussal az elmúlt években, az összes közül Simon Mignolet az egyik legzseniálisabb” – mondta a német szakember az első számú kapusról.


Mignolet-val elégedett Klopp


Kiemelte, hogy Mignolet nem volt a legjobb formában amikor ő a klubhoz érkezett, azóta azonban összekapta magát, és rendre bizonyít. „Még mindig fiatal, tud fejlődni. Persze mindenki a második Manuel Neuert keresi, de ez nem olyan egyszerű. Mindenesetre a kapusaim miatt nem kell aggódnom, és ez nagyon jó.”

Klopp nyilatkozata pozitív és negatív is lehet Bogdán Ádámra, aki tehát valószínűleg nem kap új riválist a keretbe, viszont nem túl jók az esélyei a kezdőcsapatba kerülésre sem, legalábbis angol bajnokin vagy nemzetközi kupameccsen.


Bogdán eddig nem okozott csalódást


A magyar válogatott kapus eddig egyszer, a Bournemouth elleni Ligakupa-meccsen kezdett október végén, akkor remekül védett, a helyi lapok a csapatba követelték, de azóta csak a kispadról nézte a meccseket. Egészen szerdáig, amikor is Mignolet pihenni fog, a Southampton elleni Ligakupa-találkozón Bogdán védi majd a Liverpool kapuját – árulta el Klopp.