Kleinheisler nem lehet Dárdaiéké

Fotó: NTB SCANPIX / Junge, Heiko

-

Bundesliga-csapatok is érdeklődnek a Videoton mellőzött hőse iránt, de három együttest kapásból ki lehet zárni. 18 csapatos ligában így is marad 15.


Bundesliga-klub is érdeklődik Kleinheisler László iránt – közölte a focista menedzsere, Michael R. Nagy. „Nem a Bayern Münchenről vagy a Dortmundról, de még csak nem is a Dárdai Pál által irányított Hertháról van szó. Erős együttest találni Lacinak majdhogynem lehetetlen küldetés, ugyanis nehéz eladni egy olyan futballistát, aki fél éve nem játszik a klubjában, és persze az igazolásra a Videotonnak is áldását kell adnia” – árulta el a 21 éves játékos ügynöke a Rangado.hu-nak.

Mivel a Bundesliga 18 csapatos, a fenti három klub kizárásával 15 jöhet még szóba, ugyanakkor kiesőjelölthöz viszont a magyar játékos nem menne.

Kleinheisler László a semmiből robbant be a magyar válogatottba: az ő góljával nyerte meg a válogatott a Norvégia elleni idegenbeli pótselejtezőt, pedig már a keretbe jelölése is óriási meglepetés volt, mivel klubjában, a Videotonban még a tartalékok közt sem játszik, mert nem akarta meghosszabbítani a jövő nyáron lejáró szerződését.