Kleinheisler közel a Bundesligához

Fotó: NTB SCANPIX / Junge, Heiko

-

Megfelelt a németországi próbajátékon a válogatott focista, a Werder Bremen ajánlatot tehet érte, már csak el kellene végre engedni.


Megoldódhat a fociválogatott pótselejtezős hősének sorsa. Kleinheisler László Norvégiában győztes gólt lőtt, ám a Videotonnál azóta is kegyvesztett, még a tartalékoknál sem játszik. A héten a Werder Bremen Bundesliga-csapatánál volt próbajátékon, pályára is lépett a csapat felkészülési meccsén az Inter Baki ellen.

„Rendkívül robusztus volt a párharcokban, és ő dolgozta ki a legjobb lehetőségeket az első félidőben. Rendben volt, amit láttunk, nagyon eltökélten futballozott. Aktív volt, és amikor elvesztettük a labdát, nagyon erőszakosan és agresszívan támadott vissza” – értékelte a magyar tehetséget Rouven Schröder sportigazgató az NSO-nak.

A Werder szinte biztosan ajánlatot tesz Kleinheislerre, akinek a nyáron amúgy is lejár a szerződése, tehát akkor már nem kaphatna érte pénzt a Videoton. Már csak az a kérdés, a fehérváriak elfogadják-e egy Bundesliga-klub ajánlatát a játékosukért, akit még a tarcsiban sem szerepeltetnek.

A héten már topligába szerződött egy fiatal válogatott focista: a debreceni Balogh Norbertet az olasz első osztályú Palermo vitte el, 2,2 millió euróért.