Kleinheisler aláírt a Werder Bremenhez

Fotó: MTI / Illyés Tibor

-

A szerdai orvosi vizsgálat után Kleinheisler László aláírta 2019-ig szóló szerződését a Bundesligában szereplő Werder Bremenhez.


A megállapodásról az aláírást követően Thomas Eichin, a Bundesligában 16. helyen álló brémaiak menedzsere számolt be, hozzátéve, hogy „nagy lehetőségeket látnak a fiatal válogatott játékosban. Az edzőtáborban részletes képet kaptunk róla, meggyőződésünk, hogy László már a mostani szezonban, és a következő idényben is sokat segít majd nekünk.”

A Bild című német lap szerint a 21 éves középpályásért 300 ezer eurót fizetett a brémai egyesület.Kleinheisler a múlt héten a törökországi edzőtáborban csatlakozott a csapathoz, és az azeri Inter Baku ellen egy barátságos mérkőzésen is pályára léphetett.

A válogatottban a norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtezős párharc első mérkőzésén mutatkozott be, és rögtön győztes gólt szerzett. A fiatal játékosra az őszi idényben nem számított a Videoton FC – mert nem volt hajlandó meghosszabbítani a lejáró szerződését –, ezért egyetlen bajnoki találkozón sem lépett pályára.

A Werder a Schalke 04 vendége lesz a német élvonal 18. fordulójának vasárnapi játéknapján.