Kiskorú lányokat futtatott egy kaposvári taxis

-

A kuncsaftok is tisztában voltak ezzel.


Vádat emeltek egy kaposvári taxis ellen, aki 2012-től kezdődően Kaposváron és környékén ismerős nőket, köztük intézetben nevelt kiskorúakat is futtatott. A férfi 12 nőt, köztük 10 kiskorút vett rá, hogy szexuális szolgáltatást nyújtsanak, és el is szállította őket a megbeszélt helyre. A szolgáltatásokért pár ezertől tízezer forintot kaptak a nők, amelynek egy részét odaadták a férfinak.


A taxis mellett három másik férfit is gyanúsít a Kaposvári Ügyészség, akik tudomást szereztek az illető üzekedéséről, és arra kérték, hogy részükre is szerezzen – szükség esetén a lakóhelyükre szállítva – pénzért szexuális szolgáltatást nyújtó nőket. Mind a négy vádlott tudott arról, hogy a legtöbb lány kiskorú.

Több kiskorú éppen a taxis rábírására határozta el, hogy prostitúciós tevékenységet fog folytatni.

A taxis előzetes letartóztatásban van, vele szemben a járási ügyészség végrehajtandó szabadságvesztés és közügyektől, valamint közúti járművezetéstől eltiltás, míg társaival szemben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta – írta a Kaposvári Ügyészség közleményében.