Kikapott a Veszprém a SEHA-ligában

Fotó: AFP / ATTILA KISBENEDEK

-

HÁTTÉR

Az MKB-MVM Veszprém eddig hibátlan férfi kézilabdacsapata a SEHA-liga alapszakaszának zárófordulójában szenvedett vereséget a Vardar Szkopje otthonában.


SEHA-liga:

Vardar Szkopje (macedón) – MKB-MVM Veszprém 28-21 (14-10)

Először is gratulálok a Vardarnak, az egész meccsen jobbak voltak, végig fölénk kerekedtek. Mi sok labdát vesztettünk, rengeteg problémánk volt támadásban. Másodszor történt ez meg velünk, ami aggodalommal tölt el

– közölte a klub honlapja Antonio Carlos Ortega gyorsértékelését.

A spanyol tréner mellett Schuch Timuzsin sem volt elégedett saját teljesítményükkel sem támadásban, sem védekezésben, ugyanakkor úgy vélte, hogy a vereség után muszáj lesz felállniuk, hiszen rengeteg feladat van előttük.


A Vardar szintén spanyol vezetőedzője, Raul Gonzalez tette helyre a szkopjei meccset. Mint mondta, a „a Veszprémnek ez ma tulajdonképpen egy barátságos meccs volt, biztosan másképpen fognak játszani a döntőben”.


A Szkopje a Veszprémhez hasonlóan ugyanis a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében is érdekelt. A két együttes szeptember 13-i, veszprémi mérkőzésén 31-23-ra győzött a hazai csapat.
A magyar együttes már biztos első helyezettként várta a szombati összecsapást, így készülhet a sorozat hatos döntőjére, amelyre saját csarnokában, a Veszprém Arénában kerül sor március 25. és 29. között.