A sevillai gólvonal beintett a Barcának, ki is kaptak Neymarék

-

Ami sikerült a hétközi meccsen a Bajnokok Ligájában, az nem jött össze a spanyol bajnokságban a Barcelonának a Sevilla ellen, Neymarék a hetedik fordulóban elszenvedték második vereségüket.


Sevilla-Barcelona 2-1 (0-0)
gól: Krohn-Deli (52.), Iborra (58.), ill Neymar (74. - büntetőből)


A Leverkusen ellen sem játszott jól a katalán együttes a BL-ben, de ott még fordítani tudott, és győzött 2-1-re, az egyaránt sérült Messi és Iniesta távollétét azonban a Sevilla elleni idegenbeli bajnokin komolyan megérezte a címvédő. Bár az első félidőben eldönthette volna a meccset Luis Enrique csapata, de mindent kihagyott. Például Neymar szabadrúgása után a kapufáról végiggurult a gólvonalon a labda, Piqué nem volt elég határozott, majd Suárez ismétlése is lepattant egy sevillai védőről.


Nálunk az év helyzete:


A második félidőt a hazaiak a remekül játszó Krohn-Deli góljával nyitották, majd hat perccel később Iborra növelte kettőre az előnyt. És itt jött Messi és Iniesta hiánya, ugyanis hiába támadott folyamatosan a Barcelona, a befejezéseknél nem voltak elég pontosak a csatárok, és bár Neymar tizenegyesből ugyan szépíteni tudott, de a címvédő így is elszenvedte második vereségét az idei bajnokságban.


A gólok: