Amerika rühelli a szupersztárt

Fotó: Getty Images / Jamie Squire

-

Floyd Mayweathert kifütyülték egy NBA-meccsen.


Csütörtök este a Golden State Warriors és a Memphis Grizzlies meccsét a helyszínen nézte végig a világ legjobb bokszolójának tartott Floyd Mayweather Jr., aki pár hete verte meg Manny Pacquiaót az évszázad bokszmeccseként beharangozott, 300 millió dolláros összecsapáson. Nem is ült rossz helyen, a Grizzlies cserepadjának közelében négy székért – a testőrei is vele tartottak – 36 ezer dollárt (átszámítva több, mint 9,5 millió forintot) fizetett.


A meccs közben az óriáskivetítőn is megmutatták, hogy a bokszoló is a helyszínen tekinti meg a meccset, amire a szurkolók pfujolással és fütyüléssel reagáltak.

A Warriors a a Twitter-oldalára is kitette, Mayweather is ott volt a meccsen, a posztra reagálók többsége itt sem rajongott érte.Az amerikaiak egy részének ugyanis annak dacára nem lett szimpatikusabb, hogy legyőzte Pacquiaót az óriási hype ellenére egy rendkívül unalmas meccsen. Sokak gyűlölik öntelt és közönséges megjegyzései miatt, valamint azért, mert a barátnője megverésért két hónapot ült börtönben.

És hogy reagált Mayweather a pfujolásra? Teli szájjal röhögött.
A Golden State Warriors végül 98-78-ra nyert, amivel 3-2-re fordította a négy győzelemig tartó párharcot.