Kiderült, hogy miért nem engedték be Storckot és Möllert Újpesten

Fotó: MTI / Illyés Tibor

-

A lila-fehér klub újabb közleményben reagált arra, hogy a hétvégén a Videoton elleni bajnokin a biztonságiak nem engedték be a magyar válogatott szövetségi kapitányát és segítőjét a stadionba, holott érvényes jeggyel és parkolási engedéllyel rendelkezett.


„A térfigyelő kamerák felvételének megtekintetése után kiderült, hogy a Szusza Ferenc stadion bejáratánál szolgálatot teljesítő rendező követett el mulasztást, aki nem találta Storck autójának rendszámát a nála lévő listán. Mindez azt is jelenti, hogy első közleményünkben – az akkor rendelkezésünkre álló információk alapján - tévesen állítottuk, hogy a kapitány már a rendőrkordonon sem jutott át” – áll a legfrissebb közleményben.

A klub szerint az ügy részletes kivizsgálása még tart, igyekszenek megtalálni a konkrét felelősöket, ezt követően pedig haladéktalanul megteszik a szükséges lépéseket. „Addig is elnézést kérünk az érintettektől, Bernd Storcktól, Andreas Möllertől, valamint a rendőrségtől, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy hasonló eset a jövőben ne fordulhasson elő.”