Felháborodtak a győri kézisek az MTVA komikus hibáján

-

Nem örült maradéktalanul a Ferencváros ellen megnyert szuperkupának a Győr női kézilabdacsapata. Ambros Martín edző nevét kicsit elírták a szuperkupa-döntő előtt: Gremsperger Elemer lett belőle. A klub Vaszily Miklóstól, az MTVA megbízott igazgatójától követel bocsánatkérést.


Nyílt levélben követel bocsánatkérést a Győri Audi ETO kézilabdacsapata Vaszily Miklóstól, az MTVA megbízott igazgatójától, miután „méltánytalanság” érte a klubot a szombati szuperkupa-döntő közvetítése előtt.

„Sajnálattal kellett tapasztalnunk, hogy a közvetítések során több, Klubunkat érintő kellemetlenség is történt. Ezek közül első sorban a vezetőedzőnket, Ambros Martínt érintő méltatlan eljárás miatt fordulunk Önhöz, akinek nevét a mérkőzés előtti, felvételről készült interjújában tévesen jelentették meg” – írta Kelecsényi Ernő klubelnök.Ambros Martín neve helyett a Gremsperger Elemer felirat jelent meg. „Ez a méltánytalan eljárás mind Klubunk, mind a szurkolóink körében felháborodást váltott ki, főleg azért, mert a közvetítés óta eltelt másfél nap során sem értesültünk a televízió hivatalos helyesbítéséről.

A fentiek alapján játékosaink és szurkolóink nevében kérjük az MTVA-t a tévedés mielőbbi nyilvános helyesbítésére” – tette hozzá Kelecsényi.

A meccset a Győr nyerte 29-24-re.