Ki sem látunk a felhőkből csütörtökig

Fotó: MTI / Sóki Tamás

-

Most a koponyeg.hu legjobb híre, hogy nem lesz eső. Ezenkívül marad a borult, párás, ködös idő.


Szerda

Borult, párás időre számíthatunk. Foltokban sűrű ködfoltok nehezítik a közlekedést. Estétől északnyugaton egyre inkább megerősödik az északnyugati szél. Reggel 1, délután 5 fok körül alakulhat a hőmérséklet. Fronthatással továbbra sem kell számolnunk.


Csütörtök

A nap nagy részében erősen felhős vagy borult idő lesz; délutántól északnyugaton aztán felszakadozhat a felhőzet, és napnyugtáig némi napsütés is lehet. Délelőtt szórványosan alakul ki kisebb eső, szitálás. Többfelé megélénkül az északnyugati szél, sőt a Kisalföldön erős széllökések is lesznek. 4 és 9 fok közötti értékeket mérhetünk délután.


Péntek

Tartósan felhős, párás és legalább részben napos területek váltakoznak majd. Csapadékra nem kell számítani. A délnyugati szél megélénkülhet. 6 fok köré melegszik délutánra a levegő.


Szombat

Erősen felhős vagy borult lesz az ég, és párás lesz a levegő. Foltokban újra megjelennek a ködfoltok. Élénk lesz az északnyugatira forduló szél.


Vasárnap, hétfő

Változóan felhős, helyenként tartósan párás időre van kilátás. Komoly csapadék nem valószínű, de szitálás, reggel ónos szitálás előfordulhat.