Kettévágott arcú hokis: Azt hittem, elvesztettem a szemem!

Fotó: Getty Images / Mike Ehrmann

-

Drew Miller, a Detroit Red Wings hokisa nagyon megijedt, amikor kedd éjjel végigszántott arcán az Ottawa Senators egyik játékosának korija. Abból is látszik, hogy Miller nem focista, hogy másnap már edzett.


A meccs egyik bulija után borult föl az egyik ottawai hokis, akinek magasba lendülő lába korcsolyástul találta telibe Miller arcát. A 31 éves játékos azon nyomban lement a pályáról, végül hatvan öltéssel varrták össze az arcát, a szeme pedig nem sérült meg. Itt megmutatjuk a durva esetet, gyenge idegzetű olvasóinknak nem ajánljuk.Amikor megtörtént, azt mondtam: „Istenem, elvesztettem a szemem!” Olyan erősen érte a fejem, annyi vér jött, én pedig nem voltam biztos, hogy a szemgolyómmal mi van

– mondta a játékos az esetet követően. Kijelentette: nagyon örül, hogy végül a szemének semmi baja nem lett – olyannyira, hogy szerdán már ismét edzett. A Red Wings végül hosszabbításban 2-1-re elbukta a meccset. Millernek egyébként ebben a szezonban 76 meccsen öt gólja és nyolc gólpassza van a Detroitban.


Mutatunk még két képet, az első az esetet követően, a második egy nappal később készült – ezeket is erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk.


It was a scary scene for Detroit Red Wings forward Drew Miller when he caught a skate to the eye last night, and it left...

Posted by NHL on NBC Sports on Wednesday, April 1, 2015

We are glad to hear that Drew Miller was back on the ice today after suffering a very scary injury last night.

Posted by NHL on NBC Sports on Wednesday, April 1, 2015