Két magyar halálra kínozta főnökét Párizsban

Forrás: Google Maps

-

A két fiatal félholtra verte, megkínozta és egy hűtőkamrába zárva hagyta meghalni a kínai étterem tulajdonosát – írja a Blikk.


A 19 és 20 éves magyar szakácsok március 25-e óta dolgozott az étteremben, Pavillons-sous-Bois-ban, amely mintegy 10 kilométerre van Párizstól. Az étterem fölött lakást is biztosítottak nekik.


A lap szerint a fiatalok húsvétra haza akartak jönni, amihez pénzre volt szükségük, ezért ölték meg a nőt. A gyilkosságot brutálisan követték el: a rendőrök több mint 50 sérülést találtak a hűtőben megdermedt nő testén.

A fiúk majdnem megölték az étterem másik tulajdonosát is, a nő férjét. Miután a nővel végeztek, a WC-ben bújtak el, és úgy tettek, mintha azt szerelnék. A férj ekkor kezdte el keresni feleségét, a szakácsok pedig egy fenőkővel ütötték le az óvatlan férfit.

A két magyar ékszerek és pénz után kutattak a házban, amikor a tulajdonos férfi magához tért, és vérző fejjel a az utcára ment segítséget kérni.

A kiérkező rendőrök össze is csaptak a fiatalok, először székeket vágtak hozzájuk, és az egyik rendőr fegyverét is megszerezték, végül azonban sikerült a rendőröknek hatástalanítaniuk őket.

A szakácsok a rendőrségen elismerték tettüket, és azt is elmondták, fel akarták darabolni a holttesteket.

A Blikknek sikerült elérnie az egyik fiú anyját is, aki szerint önvédelemből ölhettek a fiúk. Mint mondta, a fia két héttel korábban telefonált haza, és amiatt panaszkodott, hogy nagyon rossz körülmények között élnek. A nő és ügyvédje hamarosan kiutazik Franciaországba.


Az étterem