Két kamaszt gyanúsítanak a 2 és féléves kislány megerőszakolásával

-

Két 17 éves fiút tartóztattak le Újdelhiben, miután a rendőrség kikérdezte a megerőszakolt kislány családjának szomszédait. Másik három férfit pedig a miatt az 5 éves kislány miatt tartóztattak le, akit szintén pénteken erőszakoltak meg Újdelhiben. Mindkét gyereket kórházban ápolják, kritikus állapotban.


A két és féléves kislány családja ismerte a két letartóztatott tizenévest, derült ki.
A vérző gyereket harapás- és karmolásnyomokkal a testén találták meg egy parkban pénteken, három órával azután, hogy eltűnt a házuk elől, ahol addig játszott.

A két kislány megerőszakolása mindössze egy héttel az után történt, hogy egy négyévest erőszakoltak és öltek meg, élettelen testét a vasúti sínek mellett találták meg.

Újdelhiben vasárnap tüntetést tartottak, mert a tiltakozók szerint a rendőrség nem tesz eleget azért, hogy megvédje a nőket és a gyerekeket az egyre brutálisabb támadásoktól.
Indiában tavaly több mint 36 000 nemi erőszakot jelentettek, ebből több mint 2000-et Újdelhiben. A szám valószínűleg messze alatta marad a valóságnak, mivel az áldozatok többsége nem fordul a rendőrséghez.