Két gyermekét megölte a floridai anya, a harmadik életveszélyben

-

A rendőrség egyelőre nem tudta megmondani, miként történt a vérengzés.


Állt ott, sebesülten, kezében késsel, floridai otthona előtt. Ez a kép már önmagában elég horrorisztikus – kezdi tudósítását a CNN –, de összehasonlíthatatlan azzal, amivel a lakáson belül szembesült a rendőrség.

A nő három gyereke közül egyik sem válaszolt, amikor a rendőrök bejutottak a házba péntek éjjel. A hétéves kislány nem sokkal utána meghalt, a hatéves fiú valamivel később, péntek éjjel. Az öt hónapos kisbaba súlyosan megsérült.

Anyukájuk, Jessica McCarty képtelen volt az együttműködésre, miközben őrizetbe vették – mondták a rendőrök. A Palm Beach-i rendőrség két rendbeli emberöléssel gyanúsítja a nőt. Ugyancsak a gyanúsítási listán van a gyilkossági kísérlet a kisgyermek esetében, aki kritikus állapotban van a közeli kórházban, sérülései az élettel összeegyeztethetetlenek.


Egy olyan bűnesetre, mint ez, nincsenek szavak.

Ezt a rendőrkapitány, Josh Resh mondta. „Felfoghatatlan, hogy valaki ilyet képes legyen tenni ártatlan gyermekekkel” – tette hozzá.

A rendőrségre a segélyhívó számon érkezett az első bejelentés péntek este 6 óra előtt néhány perccel. Valaki azt közölte, hogy gyermekeket öltek meg vagy megsebesítettek. Az egyik gyermek apja nem sokkal később telefonált a rendőrségre, miután hazaért a borzalmas látványra.