Késsel és székkel estek egymásnak a sztriptíztáncosnők

Fotó: citizenside.com / CITIZENSIDE/PHILIPPE MAITRE

-


Egy 24 éves nő egy budapesti éjszakai klubban dulakodni kezdett egy másik táncosnővel, és a vita hevében késsel is megszúrta. Az eset még 2014-ben történt, a Fővárosi Főügyészség azt írta, hogy életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt most vádat emeltek a nő ellen.

Az ügyészség pénteki közleménye szerint a vádlott 2014. november 8-án a kora hajnali órákban megjelent a klubban, hogy a holmiját elvigye és beszéljen a bár vezetőjével. A vádlott a pultnál ülve várakozott, amikor odalépett hozzá a bárban táncosnőként dolgozó, ittas állapotú sértett és vitát kezdeményezett vele.

Kölcsönösen veréssel fenyegették egymást. Amikor ezután a sértett visszament az öltözőbe, a vádlott a táskájából elővett egy kést és a másik nő után ment. A vádlott rátámadt a sértettre, dulakodni kezdett vele, a késsel többször is megszúrta. A bár alkalmazottai vették el a kést a vádlottól, aki ezután visszaült a bárpulthoz.

A sértett ekkor kijött az öltözőből és ismét vitatkozni kezdett a vádlottal, majd felkapott egy széket és azzal megindult a vádlott felé, a személyzet visszatartotta őt. A vádlott ekkor ismét magához vette a kést és az azzal a sértett felé indult, a jelenlévők azonban őt is lefogták.

A Fővárosi Főügyészség a 24 éves nőt életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével vádolja, amely bűncselekmény büntetési tétele két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés.